гірлянда

четвер, 18 травня 2017 р.

Мариновані перці по-вірменськи!


Спробувавши один раз-це стане вашою улюбденою закускою на все життя. 



Вам знадобляться: 

  • 1 кг перцю (краще взяти зелені довгі) 
  • 300-400 г води 
  • 200 г рослинного масла 
  • 0.5 ч. ложки сах. піску 
  • приблизно 100 г оцту 
  • лавровий лист 
  • перець горошком 
  • 3 зубчики часнику 
  • свіжий кріп 
Як готувати: 
У каструлю з водою налити рослинне масло, додати цукровий пісок, оцет, лавровий лист, перець горошком і сіль. Поки нагрівається, розрізаємо перці уздовж до плодоніжки. Коли в каструлі вже кипить маринад, кладемо перці (але не один на одного, а на дно тільки, щоб кожен в маринаді був) і тримаємо там, поки не стануть м'які. Ті, які витягли з каструлі, кладемо на друшляк, а в каструлю закладаємо інші перці і т.д. Коли перці готові, викладаємо в ємність шарами: шар перців, на них часник (пропущений через прес), потім лавровий лист, кріп (порубаний дрібно) і т.д. Можна покласти кілька горошин перцю. 
Ставимо в холодильник. 
Виходить дуже смачна закуска!

Джерело


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...